Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

The Prodigy
Fredag 22/3 kl 20,00
Skräck/Thriller-från 15år-100kr

Sarah är oroad över sin unge son Miles skrämmande beteende och tror att en ond och övernaturlig kraft tar över honom. Sarah måste välja mellan en mammas instinkter att skydda sin son till varje pris och det desperata behovet att undersöka vad, eller vem, som orsakar hans onda svängningar. Sarah tvingas söka svaren i det förflutna. Publiken följer med på en otäck åktur där linjen mellan det verkliga och overkliga, blir kusligt suddig...

Regi: Nicholas McCarthy
Skådespelare: Taylor Schilling, Brittany Allen, Jackson Robert Scott, Colm Feore
Originaltitel: The Prodigy
Originalspråk: Engelska
Premiär: 22 feb 2019

Småkryp 2 - Äventyr i Karibien
Söndag 24/3 kl 17,30
Animerat/Äventyr/Familj-Btl-1,30-80kr


Småkryp 2 - Äventyr i Karibien inleds i en liten konservfabrik på landet. Av misstag hamnar en liten nyckelpiga i en kartong med matvaror – som skeppas iväg till Karibien! Hans ena förälder beger sig genast av i luftballong över Atlanten för att finna den lilla telningen och dras in i ett fantastiskt äventyr! Efter att ha gjort succé över hela världen som tecknade tv-favoriter tog småkrypen klivit över till bioduken 2014 med ”Småkryp – Långfilmen”, som sågs av hela fem miljoner biobesökare i 50 länder. Nu kommer äntligen den efterlängtade uppföljaren!

Regi: Hélène Giraud, Thomas Szabo
Originaltitel: Minuscule 2: Les mandibules du bout du monde
Originalspråk: Franska
Premiär: 15 mar 2019

Dumbo
Söndag 31/3 kl 18,30 (obs tiden)
Familj/Äventyr-från 11år-100kr
OBS engelskt tal-svensk text!!

I Disneys nya spelfilm möter vi Holt Farrier (Colin Farrell) en f.d. cirkusstjärna som, när han återvänder från kriget, upptäcker att hela hans liv vänts upp och ner.
Cirkusdirektören Max Medici (Danny DeVito) anställer Holt för att ta hand om en nyfödd elefant, vars överdimensionerade öron gör honom till åtlöje på den inte alltför framgångsrika cirkusen. När Holts barn upptäcker att Dumbo kan flyga får de omedelbart besök av den övertygande entreprenören V.A. Vandervere (Michael Keaton) och trapetskonstnären Collette Marchand (Eva Green) vilka vill göra en stor stjärna av den annorlunda lilla elefanten.

Regi: Tim Burton
Skådespelare: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito
Originaltitel: Dumbo
Originalspråk: Engelska
Premiär: 29 mar 2019

3