Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

Monky
Onsdag 3/1 kl 18,00
Familjefilm-100 kr

Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Vem är hon? Var kommer Monky ifrån och går det att hemlighålla henne för byn? Ett varmt fartfyllt äventyr tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.

The Greatest Showman

Söndag 14/1 kl 19,00

Biografi, Drama, Musikal-100 kr

P.T Barnum var en amerikansk visionär som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär cirkus som fängslade människor runt om i hela världen.

Skolbio

Fredag 26/1 kl 9,30

Bruno är en ung pojke som lever ett bekvämt liv i Berlin under andra värlskriget. Hans far är SS-officer och blir kallad till tjänst i nazisternas koncentrationsläger Auschwitz och hans familj måste flytta dit. Uttråkad av den nya tillvaron börjar Bruno en dag att ge sig ut på upptäcktsfärd i skogen vid huset; där finner han en jämnårig judisk pojke i randig pyjamas sittande bakom ett taggtrådsstängel. Den pojken heter Shmuel. En oväntad vänskap inleds och är svår att skiljas från.

2