Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

Nötknäpparen och de fyra världarna
Söndag 9/12 kl 18,30 (OBS TIDEN!!)
Äventyr/Familj/Fantasy- Från 11 år-1,39-100 kr-engelsk med svensk text!
 
Allt Clara önskar sig är en väldigt speciell nyckel som kan låsa upp en ask vilken innehåller en ovärderlig gåva från hennes döda mor. En gyllene tråd, som hon får på sin gudfar Drosselmeyers årliga julfest, leder henne till den eftertraktade nyckeln. Men nyckeln försvinner omedelbart in i en underlig och mystisk parallell värld. Där möter Clara soldaten Phillip, ett gäng möss och regenterna som härskar över tre av världarna: Land of Snowflakes, Land of Flowers och Land of Sweets. För att få tag i nyckeln måste Clara och Phillip bege sig till den olycksbådande fjärde världen som styrs av tyrannen Mother Ginger.
 
Regi: Lasse Hallström, Joe Johnston
Skådespelare: Keira Knightley, Morgan Freeman, Matthew Macfadyen, Helen Mirren, Mackenzie Foy
Originaltitel: The Nutcracker and the Four Realms
Originalspråk: Engelska

Aquaman
Fredag 14/12 kl 20,00
Action/Äventyr-Ej granskad-100kr

Efter händelserna i Justice League fångas Arthur Curry - den motvilliga härskaren av Atlantis – i en strid som hotar både hans hav och hans eget folk.

Regi: James Wan
Skådespelare: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman
Originaltitel: Aquaman
Originalspråk: Engelska
Premiär: 13 dec 2018

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

2