Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

Hunter Killer
Fredag 8/2 kl 20,00
Action/Thriller-fr 15 år-2 tim-100kr

Den oprövade ubåtskapten Joe Glass söker i norra ishavet efter en amerikansk ubåt i nöd, när han upptäcker en hemlig militärkupp mot den ryska presidenten, något som hotar världsordningen. Med sitt och sin besättnings liv på spel måste de ta sig igenom fiendens vatten och samtidigt samarbeta med en Navy Seal-trupp för att rädda presidenten och stoppa ett nytt världskrig.

Regi: Donovan Marsh
Skådespelare: Gary Oldman, Gerard Butler, Common , Michael Nyqvist
Originaltitel: Hunter Killer
Originalspråk: Engelska
Premiär: 11 jan 2019

Escape Room
Fredag 22/2 kl 20,00
Drama/Sci-Fi-100kr

Sex främlingar befinner sig i omständigheter helt utanför deras kontroll och måste använda all sin tankekraft för att hitta ledtrådar eller dö.

Regi: Adam Robitel
Skådespelare: Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Logan Miller
Originaltitel: Escape Room
Originalspråk: Engelska
Premiär: 1 feb 2019

LEGO® Filmen 2
Söndag 24/2 kl 17,30
Familj/Animerat/Äventyr-80kr

I den efterlängtade uppföljaren återförenas nu Bricksburgs hjältar i LEGO® FILMEN 2 för ett nytt, actionspäckat äventyr för att rädda sin älskade stad. Den här gången hotas de av LEGO DUPLO-inkräktare från yttre rymden som förstör allt i sin väg snabbare än invånarna hinner bygga upp det på nytt. Kampen för att besegra inkräktarna och återställa lugnet i LEGO-universumet tar Emmet, Lucy, Batman och deras vänner till nya outforskade världar. Det kommer krävas mod, kreativitet och mästerbyggar-skills för att visa hur speciella de verkligen är.

Regi: Mike Mitchell
Originaltitel: The LEGO Movie 2: The Second Part
Originalspråk: Engelska
Premiär: 8 feb 2019

2