Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

Unga Astrid
DAGBIO Onsdag 3/10 kl 15,00
Biografi/Drama-fr 7år-2,03-100 kr

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.

Regi: Pernille Fischer Christensen
Skådespelare: Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie, Björn Gustafsson
Originaltitel: Unga Astrid
Originalspråk: Svenska

The Nun
Fredag 5/10 kl 20,00
Skräck/Thriller-fr 15 år-1,37-100kr

När en ung nunna tar sitt eget liv på ett kloster i Rumänien, skickar Vatikanen en hemsökt präst och lärlingen för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten… De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunna vi tidigare såg skrämma världen i filmen ”The Conjuring 2”.

Regi: Corin Hardy
Skådespelare: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demián Bichir
Originaltitel: The Nun
Originalspråk: Engelska

Superhjältarna 2
Söndag 7/10 kl 18,00
Animerat/Action/Äventyr- fr 7 år-2tim-70kr

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet, Dash och Jack-Jack för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

Originaltitel: Incredibles 2
Originalspråk: Engelska

2