Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn
Fredag 7/2 kl 20,00 Sverige Premiär!
Action,Äventyr-fr 15år-1,49-100kr

Efter att det har tagit slut med Jokern slår sig Harley Quinn samman med Black Canary, Huntress och Renee Montoya för att rädda en ung flicka från ledaren i ond organisation.

Regi:
Cathy Yan
Skådespelare:
Margot Robbie,Mary Elizabeth Winstead,Ewan McGregor,Bojana Novakovic,Jurnee Smollett-Bell
Originaltitel:
Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn
Originalspråk:
Engelska
Premiär:
7 feb 2020

EMMA
DAGBIO Onsdag 19/2 kl 15,00

(visas även söndag 23/2 kl 18,30)
Komedi,Drama-fr 11år-100kr

Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik - men rastlös - alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken… som varit där hela tiden.

Jane Austens älskade komedi om att hitta sin jämlike och att förtjäna ett lyckligt slut återskapas i denna nya, läckra filmatisering av "Emma".

Regi:
Autumn de Wilde
Skådespelare:
Anya Taylor-Joy,Johnny Flynn,Bill Nighy,Mia Goth,Miranda Hart,Josh O'Connor,Callum Turner,Rupert Graves,Gemma Whelan,Amber Anderson,Tanya Reynolds,Connor Swindells
Originaltitel:
Emma
Originalspråk:
Engelska
Premiär:
14 feb 2020.

Pelle Svanslös
Söndag 23/2 kl 15,00
Familj-1,07 | Barntillåten-80kr


Kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet tillsammans med Birgitta, flickan som älskar honom mest av allt i hela världen. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala. Där träffar han många nya vänner, men staden är också full av inte alls så trevliga typer. Hur ska Pelle fortsätta våga tro på att man ska vara snäll mot alla? Räcker hans mod till för att bli en hjälte? Och kommer han någonsin att komma hem till Birgitta igen?

Regi:
Christian Ryltenius
Originaltitel:
Pelle Svanslös
Originalspråk:
Svenska

 1