Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

Forumbion har kört igång igen.

Obs biokiosk är stängd tillsvidare!

Biobiljetter köps på plats i entré, kontant eller med kort.

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton
Söndag 12/12 kl 18,30
Drama,Familj
1 tim 44 min | Barntillåten-100kr
 
Berättelsen handlar om 14-årige Karl-Bertil som är varuhusdirektör Tyko Jonssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far, men Karl-Bertils hjälte Robin Hood inspirerar honom att ta från de rika och ge till de fattiga. Under sitt uppdrag att se till att alla får julklappar, träffar han Vera som bor på ett barnhem med sin lillasyster.
'Filmen är en dramatiserad bearbetning av Tage Danielssons berättelse, som genom den tecknade kortfilmen "Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton" från 1975 i regi av Per Åhlin och manus av Tage Danielsson, blivit en av Sveriges folkkäraste julsagor och har visats i SVT på julafton sedan dess
Familjen Addams 2
Söndag 19/12 kl 17,30
Animerat,Äventyr,Komedi,Familj
1 tim 32 min | 7 år-80kr
 
Morticia och Gomez är upprörda över att deras barn växer upp, hoppar över familjemiddagar och är totalt konsumerade av ”skrämtid”.
För att stärka sina familjeband bestämmer de sig för att trycka in Wednesday, Pugsley, Onkel Fester och resten av gänget in i deras hemsökta husbil och ge sig ut på vägarna i en sista eländig familjesemester.
Deras resa rycker dem ur sitt rätta element och familjen hamnar i roliga och oplanerade möten med deras ikoniska kusin Det, och flera nya knasiga karaktärer.
Vad kan möjligtvis gå fel?
 1