Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

Jurtjyrkogården
Fredag 3/5 kl 20,00
Skräck-fr 15 år-1,41-100kr

Efter att ha flyttat från Boston till Maines landsort med sin fru Rachel och deras två barn, hittar Dr. Louis Creed en mystisk djurkyrkogård, gömd långt inne i skogen nära familjens nya hem. När en ofattbar tragedi inträffar, vänder sig Louis i sin förtvivlan till sin ovanlige granne, Jud Crandall, och sätter därmed igång en livsfarlig kedjereaktion som släpper en oändlig ondska fri, med fruktansvärda konsekvenser.

Regi: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer
Skådespelare: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette
Originaltitel: Pet Sematary
Originalspråk: Engelska
Premiär: 5 apr 2019

Dumbo
Söndag 5/5 kl 17,30 (obs tiden)
Familj/Äventyr-från 7år-1,50-80 kr
OBS Denna gång är det Svensk Dubbning!!

I Disneys nya spelfilm möter vi Holt Farrier (Colin Farrell) en f.d. cirkusstjärna som, när han återvänder från kriget, upptäcker att hela hans liv vänts upp och ner.
Cirkusdirektören Max Medici (Danny DeVito) anställer Holt för att ta hand om en nyfödd elefant, vars överdimensionerade öron gör honom till åtlöje på den inte alltför framgångsrika cirkusen. När Holts barn upptäcker att Dumbo kan flyga får de omedelbart besök av den övertygande entreprenören V.A. Vandervere (Michael Keaton) och trapetskonstnären Collette Marchand (Eva Green) vilka vill göra en stor stjärna av den annorlunda lilla elefanten.

Regi: Tim Burton
Skådespelare: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito
Originaltitel: Dumbo
Originalspråk: Engelska
Premiär: 29 mar 2019

Grease - Sing-a-long
Lördag 18/5 kl 20,00
Musikal/Romantik-fr 7 år-1,50-150 kr (wwc medlemmar rabatt)

På skolan Rydell High går killgänget T-birds, med ledaren Danny Zuko och tjejgänget Pink Ladies, med ledaren Rizzo. När de börjar sitt sista år, börjar den nya flickan Sandy på skolan, som redan lärt känna Danny under sommaren, då de haft en romans. Danny tror att Sandy ska börja i klosterskola i Australien men Sandys föräldrar ändrar sig i sista sekunden. Danny berättar för sina kompisar om Sandy som en cool tjej medan Sandy (som tas upp i Pink Ladies) berättar om honom som en gullig lite mesig kille. De är mycket intresserade av varandra men Danny vågar inte visa det för sina kompisar.

Regi: Randal Kleiser
Skådespelare: John Travolta, Olivia Newton-John
Originaltitel: Grease
Originalspråk: Engelska