Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

Nu har startar vi bion  i september!

 

Det: Kapitel 2

Fredag 6/9 kl 20,00

Skräck/Thriller-fr 15år-100kr

 

27 år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin.

 

Regi: Andy Muschietti
Skådespelare: James McAvoy, Jessica Chaistain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone, Andy Bean, Bill Skarsgård
Originaltitel: It: Chapter Two
Originalspråk: Engelska
Premiär: 6 sep 2019

Lejonkungen
Söndag 8/9 kl 18,30
Äventyr/Drama/Familj- fr 11 år-1,58-100kr
Filmen är tillåten från 11 år. I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 år.

Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer.

Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans.

Donald Glover gör rösten till Simba, som Nala hör vi Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones är Mufasa och som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor. Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon.

Svenska röster:
John Lundvik, Molly Hammar, Björn Gustafsson, Linus Eklund Adolphson, Svante Thuresson upprepar, Johan Schinkler, Fred Johanson, Sharon Dyall, Livia Millhagen och Anis don Demina. Den nya versionen av ”En värld full av liv” sjungs av Laila Adele.

Regi: Jon Favreau
Skådespelare: Donald Glover, Seth Rogen, Billy Eichner, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Beyoncé
Originaltitel: The Lion King
Originalspråk: Engelska

Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Söndag 15/9 kl 18,30
Action/Äventyr- fr 11 år-2,16-100kr

Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i Fast & Furious 7, har duon konstant slagits, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt.

Men när en cybergenetiskt förstärkt anarkist, Brixton, får kontroll över ett förödande biovapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid – och får övertaget över en briljant och orädd, avhoppad MI6-agent, som råkar vara Shaws syster – tvingas dessa två svurna fiender samarbeta för att stoppa den enda som kanske är ännu tuffare än vad de är.

Regi: David Leitch
Skådespelare: Jason Statham, Dwayne Johnson, Eiza González, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Idris Elba
Originaltitel: Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Originalspråk: Engelska

 1