Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

Escape Room
Fredag 22/2 kl 20,00
Drama/Sci-Fi-Fr 15år-1,40-100kr

Sex främlingar befinner sig i omständigheter helt utanför deras kontroll och måste använda all sin tankekraft för att hitta ledtrådar eller dö.

Regi: Adam Robitel
Skådespelare: Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Logan Miller
Originaltitel: Escape Room
Originalspråk: Engelska
Premiär: 1 feb 2019

LEGO® Filmen 2
Söndag 24/2 kl 17,30
Familj/Animerat/Äventyr-80kr

I den efterlängtade uppföljaren återförenas nu Bricksburgs hjältar i LEGO® FILMEN 2 för ett nytt, actionspäckat äventyr för att rädda sin älskade stad. Den här gången hotas de av LEGO DUPLO-inkräktare från yttre rymden som förstör allt i sin väg snabbare än invånarna hinner bygga upp det på nytt. Kampen för att besegra inkräktarna och återställa lugnet i LEGO-universumet tar Emmet, Lucy, Batman och deras vänner till nya outforskade världar. Det kommer krävas mod, kreativitet och mästerbyggar-skills för att visa hur speciella de verkligen är.

Regi: Mike Mitchell
Originaltitel: The LEGO Movie 2: The Second Part
Originalspråk: Engelska
Premiär: 8 feb 2019

Sportlovsbio
Draktränaren 3
Onsdag 6/3 kl 17,30
Animerat/Familj-Btl-1,40-80kr

Det som började som en osannolik vänskap mellan en tonårig viking och en fantastisk Nattfasa-drake har vuxit till en episk trilogi som spänner över hela deras liv. I nästa kapitel kommer Hicke och Tandlöse äntligen att upptäcka sina sanna öden; Hickes som byn Berks ledare, tillsammans med Astrid, och Tandlöses som drakledare för alla Nattfasor. Deras vänskap prövas hårdare än någonsin tidigare, när de möter både det mörkaste hot de någonsin bekämpat och en kvinnlig Nattfasa.

Regi: Dean DeBlois
Originaltitel: How to Train Your Dragon: The Hidden World
Originalspråk: Engelska
Premiär: 22 feb 2019

 1