Forum Bio

 

Sedan våren 2014 är Forumbiografen digitaliserad med möjligheter att visa 2D- och 3D-filmer.  

 

 

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

Aquaman
Fredag 14/12 kl 20,00
Action/Äventyr-Fr 11år-2,23-100kr

Efter händelserna i Justice League fångas Arthur Curry - den motvilliga härskaren av Atlantis – i en strid som hotar både hans hav och hans eget folk.

Regi: James Wan
Skådespelare: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman
Originaltitel: Aquaman
Originalspråk: Engelska
Premiär: 13 dec 2018

Sune vs Sune
Söndag 16/12 kl 17,30 OBS Tiden!!
Familj-fr 7 år-1,29-70kr

När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune. Samtidigt känner Håkan att hans storebror håller på att sugas upp i de vuxnas tråkiga värld, pappa Rudolf får en ålderskris och vill säga upp sig för att satsa på musiken och mamma Karin blänger avundsjukt på nya Sunes perfekta mamma och hennes ännu mer perfekta bil. Välkommen till familjen Andersson!

 1